Gil-Tech logo

Over Gil-Tech

Als kleine jongen vond ik, Gilrain, het al bijzonder dat computers
'gewoon doen wat zij moeten doen'

De missie

Computers zijn complexe machines, gebouwd door duizenden programmeurs en ondersteund door miljoenen mensen. Een vrij simpele taak uitvoeren kan soms veel meer tijd en moeite kosten dan van tevoren werd ingeschat. Na het vinden van de juiste tools, het aanspreken van de juiste personen en het uitvoeren van de voordehandliggende taak is vaak de helft van het werk pas gedaan.

De missie van dit bedrijfje is dan ook om het eerste deel van ingewikkelde creaties soepel te laten verlopen; een goede start maken en een stevig fundament bouwen. Zo wordt het creatieproces versneld zonder dat er talloze uren onderzoek voorbij gaan. Het gaat hier in het bijzonder om websites, maar ook kan er advies worden gegeven over praktische computerzaken (laptops, beeldschermen, etc.), netwerksystemen (internetabonnementen, Wi-Fi, bekabeling),computertechnologie (systemen vergelijken, toekomstadviezen) en het conceptualiseren van een oplossing voor een computerprobleem.

Een effectief proces

“Efficiency is doing things right; effectiveness is doing the right things.”
Peter F. Drucker, 1909

Als commercieel bedrijf is het jouw doel een krachtige indruk achter te laten. Of het nou wel of niet gaat om een potentiële klant.
Om een ideale klant te bereiken hoeft alleen te worden gekeken naar hoe de klant het bedrijf ziet. Gebruiksvriendelijkheid is dan ook het aller belangrijkste bouwblok van een creatie.

Een efficiënte website is een goeie website.

Met de juiste tekst en slimme webtechnieken wordt gestreefd naar een piepkleine ecologische footprint; Een snelle, zuinige website waar klanten makkelijk hun weg vinden.

Al onze servers gebruiken CO2-neutrale energie, maar dat is niet het hele verhaal.
Lees hier hoe Gil-Tech ook jouw ecologische footprint verkleint.

Voor meer informatie en/of een offerte,
stuur dan een e-mail naar:
info@Gil-Tech.nl

Voor alle contactinformatie, kijk op de contact-pagina.

Snelle links

Webmail
Analytics