Gil-Tech logo

Het Website-Ontwikkelproces

Het bouwen van een website lijkt vaak erg ingewikkeld. Toch is het doel van een website simpel; jouw klant moet de juiste informatie zo snel mogelijk verkrijgen.
Jouw potentiële klant zoekt eerst naar Contactinformatie, de geleverde diensten of producten en de vormgeving van jouw huisstijl.
Daarna volgen redenen waarom een klant voor jouw bedrijf wilt kiezen en wat jouw bedrijf uniek maakt.

Het proces in kaart gebracht

Cruciaal voor jouw website en online representatie zijn een domeinnaam en de bijbehorende e-mailadressen.
Bij Gil-Tech wordt een klant als eerste geholpen aan een domein, waarna direct gebruik kan worden gemaakt van de e-mailadressen die eindigen met deze domeinnaam, zoals info@gil-tech.nl.

Vervolgens wordt de uitstraling van de website ontwikkeld, en als nodig, een bijpassend logo ontworpen door een ervaren designer.

Wanneer de uitstraling compleet is wordt de tekst geschreven die jouw klanten motiveert tot het ondernemen van actie!

Tot slot wordt gewerkt aan UX(User eXperience), SEO en de juiste zoekwoorden (keywords) om bovenaan zoekmachines te komen, de site goed vindbaar te maken op het internet en jou zo veel mogelijk klanten te bezorgen.

Voor alle partijen een belangrijke informatiebron

De meest betrouwbare bron van informatie over jouw bedrijf is altijd te vinden via jouw website. De website heeft daarom een enorme invloed op hoe klanten naar jouw bedrijf kijken, zelfs als de klant jou al kent.

Klanten leren jouw bedrijfsstijl, missie en motivatie kennen via jouw website en bouwen een vertrouwensband op met jouw look.

Voor meer informatie en/of een offerte,
stuur dan een e-mail naar:
info@Gil-Tech.nl

Snelle links:
Webmail
Analytics